Pokret za čovjeka

“HOĆEMO – MOŽEMO 2017” ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU U PULI

“HOĆEMO – MOŽEMO 2017” ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU U PULI

8. lipnja u Domu branitelja u Puli održan tradicionalni, 18. humanitarni koncert Inner Wheel klub Pula (IWK Pula) i Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova.

Riječ je o 18 dobrotvornom koncertu, i to pod nazivom ‘Hoćemo – Možemo’, čiji će prihod ove godine namijenjen za prikupljanje donacija za nabavku hrane i higijenskih potrepština korisnicima 1. socijalne trgovine u Puli.

Značaj ovog koncerta za Glazbenu školu, njezine učenike i profesore velik, tu je uvijek, osim velikih emocija, prisutan i edukativni i humanitarni karakter.
‘Ovaj koncert je važan za razvoj naših učenika. U njemu su glavni akteri učenici osnovne i srednje škole, ali i profesori. Nastupiti će i orkestar puhača s mnogo djece, veliki broj solista, a kao novitet, biti će puno moderne glazbe’, najavila je prof. Mariza Burić uoči koncerta, dok je sve goste i brojnu publiku sinoć pozdravila predsjednica Inner Wheel Kluba Pula dr.sc. Danijela Križman Pavlović, ujedno i dekanica FET-a “Dr. Mijo Mirković” Sveučilišta Juraj Dobrila Pula.

Ukoliko niste bili u mogućnosti kupiti ulaznice za koncert u iznosu od 30 kn , možete direktno uplatiti donaciju na poseban žiro račun kod Privredne banke Zagreb, IBAN HR50 23 40 0091 510857361 s naznakom ‘za humanitarnu akciju’.

Hvala!

(REX/ Marko Zubonja)

Close Menu